Gene6 FTP Server Forum: G6 Script TinyIrcBot - Gene6 FTP Server Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

G6 Script TinyIrcBot Rate Topic: -----

#1 User is offline   Hackj 

  • Member
  • Group: Registered Users
  • Posts: 37
  • Joined: 07-February 05

Posted 23 February 2007 - 04:13 PM

Bonjour,

J'utilise actuellement TinyIrcBot 1.7.0.11 mais je rencontre un petit soucis au niveau du script G6_v23 (voir : Post Origine)

Dans le G6.VBS a la section de configuration "FreeSpace Setup" quand je teste avec la commande "!bfree" sur le chan de teste celui-ci m'indique bien espace disque restant par contre quand je lui indique une section que j'ai configurez a cette endroit "FreeSectionType" et que je tape la commande "!bfree [SECTION]" celui-ci m'indique toujours espace disque restant et nom espace de la SECTION.

Si vous avez une petite solution a ce petit soucis je le prend volontier.

Restant a votre dispostion.

Merci par avance.

PS : Version Gene6 3.9.0 (Build 2) + License

This post has been edited by Hackj: 23 February 2007 - 04:19 PM

0

#2 User is offline   Boost 

  • Addicted Member
  • Group: Experts
  • Posts: 1383
  • Joined: 16-August 04
  • Gender:Male
  • Location:Denmark

Posted 23 February 2007 - 05:07 PM

I made the script, but I do not understand french, so I'm not sure what your problem is mellow.gif
0

#3 User is offline   Codspirit 

  • Mr Code
  • Group: Moderators
  • Posts: 3317
  • Joined: 23-August 04
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Coding, Scripting ...

Posted 23 February 2007 - 08:46 PM

Peux-tu copier cette section ici ?
If you get a "file not found" error when folowing a link to my ftp, please use your favorite ftp client and try getting the file again.
(I have some case sensivity problems)

Please do not use PM for support
0

#4 User is offline   Hackj 

  • Member
  • Group: Registered Users
  • Posts: 37
  • Joined: 07-February 05

Posted 23 February 2007 - 11:09 PM

'************* FreeSpace Setup *************

Dim FreeSection(0), FreeSectionType(1)

FreeSection(0) = "H:"
FreeSectionType(1) = "SECTION"
0

#5 User is offline   Boost 

  • Addicted Member
  • Group: Experts
  • Posts: 1383
  • Joined: 16-August 04
  • Gender:Male
  • Location:Denmark

Posted 24 February 2007 - 12:53 AM

The correct one is

CODE
Dim FreeSection(0), FreeSectionType(0)

FreeSection(0) = "H:"
FreeSectionType(0) = "SECTION"


All arrays have to start with zero.
0

#6 User is offline   Hackj 

  • Member
  • Group: Registered Users
  • Posts: 37
  • Joined: 07-February 05

Posted 24 February 2007 - 10:48 AM

Problem it's section DiskSpace

CODE
Dim FreeSection(0), FreeSectionType(0)

FreeSection(0) = "H:"
FreeSectionType(0) = "SECTION"


Command !free [SECTION] it's (10:37) * T'TIB-Test (Free space) • [SECTION]: 79,52 GB

79,52 it's FreeSection not FreeSectionType sad.gif
0

#7 User is offline   Boost 

  • Addicted Member
  • Group: Experts
  • Posts: 1383
  • Joined: 16-August 04
  • Gender:Male
  • Location:Denmark

Posted 24 February 2007 - 10:59 AM

Still dont understand what the problem is.
Is there not 79,52 Gb free space on the H: drive ?

When you do !free <section> it finds the section in the FreeSectionType and looks what number it have. Here 0.
Then it finds the same number in the FreeSection and checks the free space on that drive.

Then it displays out what the specified section have as free space.
What you display above, looks correct.

When you just do !free it will display the same as you only have one section defined.
If you would have 2 or more sections, then !free displays all sections defined, and !free <section> only display the specified section.

This post has been edited by Boost: 24 February 2007 - 11:08 AM

0

#8 User is offline   Hackj 

  • Member
  • Group: Registered Users
  • Posts: 37
  • Joined: 07-February 05

Posted 24 February 2007 - 11:10 AM

CODE
Is there not 79,52 Gb free space on the H: drive ?
FreeSpace Disk OK

Chan #ftptest : FreeSectionType indicates space H: and not the remainder

Sorry for English
0

#9 User is offline   eshin 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 25-July 06

Posted 26 February 2007 - 08:44 AM

je penses que c'est normal que le bot te reponde le meme espace disque. Car ton répertoire se situe sur le meme disque.

exemple : tu as un repertoire sur C: (1go restant), et ta section sur c:/sectionA, le bot te repondra toujours 1go restant, vu qu'il se situe sur le meme disque.

Voila mon bot avec !bfree: _Bot (Free space) APPZ, UPLOADS:[48,69 GB] ANIMES:[64,17 GB]

et quand je tape la section !bfree ANIMES : _Bot (Free space) ANIMES:[64,17 GB]

ce qui est tout à fait normal étant donné que mon repertoire ANIMES se situe sur mon disque D:
0

#10 User is offline   Codspirit 

  • Mr Code
  • Group: Moderators
  • Posts: 3317
  • Joined: 23-August 04
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Coding, Scripting ...

Posted 26 February 2007 - 09:47 AM

Le problème a été résolu sur IRC.

Et pour info, une nouvelle version du script G6 pour TIB sortira, avec quelques modif au niveau de cette partie là.
If you get a "file not found" error when folowing a link to my ftp, please use your favorite ftp client and try getting the file again.
(I have some case sensivity problems)

Please do not use PM for support
0

#11 User is offline   eshin 

  • Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 25-July 06

Posted 27 February 2007 - 10:26 PM

ha ok merci pour l'info wink.gif
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users